Διασκέδαση, παιχνίδι & αδρεναλίνη στο αποκορύφωμα!
Διασκέδαση, παιχνίδι & αδρεναλίνη στο αποκορύφωμα

Στo πιο οργανωμένο πεδίο paintball στην Ελλάδα.

Image is not available
Διασκέδαση, παιχνίδι & αδρεναλίνη στο αποκορύφωμα!
Διασκέδαση, παιχνίδι & αδρεναλίνη στο αποκορύφωμα

Στo πιο οργανωμένο πεδίο paintball στην Ελλάδα

Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Το Sniper Paintball Club είναι μία έκταση 20 στρεμμάτων εξ΄ολοκλήρου περιφραγμένης έκτασης με φυσικά διαμορφωμένες πίστες με άδεια λειτουργίας από το 2003. Διαθέτουμε μία πίστα 8 στρεμμάτων και δύο  πίστες hyperball και speedball σε έκταση 6 στρεμμάτων. 

Στις εγκαταστάσεις του Sniper Club θα βρείτε:

•  πλήρη γραμματειακή υποστήριξη

•  Καφετέρια

•  Αίθουσα προβολής σεναρίων και ενημέρωσης

•  Αίθουσες για παιδικά party (και όχι μόνο!)

•  Πλήρη εξοπλισμό Paintball

•  Εξωτερικούς διαμορφωμένους χώρους Paintball (4 πίστες)

•  Αποδυτήρια Ανδρών - Γυναικών

•  Άνετο Parking

 

Κατά την προσέλευσή σας, υπεύθυνος του κέντρου θα σας παραδώσει τον απαραίτητο οπλισμό και εξοπλισμό και θα σας ενημερώσει για την χρήση του καθώς και για τους κανόνες ασφαλείας. 

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και το φαγητό σας καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής σας στον χώρο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού σας, θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τους χώρους υγιεινής (ντουζ) των εγκαταστάσεων μας ενώ το προσωπικό του κέντρου θα βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας με σκοπό να κάνει την διαμονή σας ευχάριστη.

Εξοπλισμός

Κάθε παίκτης παραλαμβάνει τον εξοπλισμό του που αποτελείται από τον θώρακα, τον μαρκαδόρο (όπλο), το προστατευτικό λαιμού και την μάσκα.

Θώρακας

Ο θώρακας προστατεύει τον κορμό του παίκτη καθώς καλύπτει το στήθος και την πλάτη του. Οι διατάσεις διαφέρουν σε ενήλικες και παιδιά.

Μαρκαδόρος

Ο μαρκαδόρος ή όπλο είναι αυτός που εκτοξεύει τα σφαιρίδια που βρίσκονται στη γεμιστήρα με σκοπό να μαρκάρει τον αντίπαλο παίκτη. Υπάρχουν 4 είδη μαρκαδόρων στο πεδίο μας:  

Μαρκαδόρος paintball για παίκτες άνω των 13 ετών

Ο μαρκαδόρος αυτός έχει μία μπουκάλα πεπιεσμένου αέρα του οποίου το δραστικό βεληνεκές του είναι 40 μέτρα και η ταχύτητα της μπίλιας είναι 100 μέτρα το δευτερόλεπτο. Στο επάνω μέρος του μαρκαδόρου βρίσκεται η γεμιστήρα χωρητικότητας 350 χρωμοσφαιριδίων. Η λειτουργία του μαρκαδόρου είναι ημιαυτόματη και κάθε φορά που πιέζετε την σκανδάλη εκτοξεύεται και μία χρωμόσφαιρα.

Μαρκαδόρος paintball (shot gun) για παιδιά από 7 έως 12 ετών 

Ο μαρκαδόρος αυτός είναι ειδικά σχεδιασμένος για μικρά παιδιά. Η κατασκευή του είναι ελαφριά ώστε να εκτοξεύει τα μπιλάκια με χαμηλή ταχύτητα ώστε τα παιδιά να μην πονάνε. Η χωρητικότητα τους είναι 18 χρωμοσφαίρες.
Ο μαρκαδόρος αυτός έχει μία μπουκάλα πεπιεσμένου αέρα του οποίου το δραστικό βεληνεκές του είναι 30 μέτρα και η ταχύτητα της μπίλιας είναι 50 μέτρα το δευτερόλεπτο. Στο επάνω μέρος του μαρκαδόρου βρίσκεται η γεμιστήρα χωρητικότητας 350  ειδικού διαμετρήματος χρωμοσφαιριδίων. Η λειτουργία του μαρκαδόρου είναι ημιαυτόματη και κάθε φορά που πιέζετε την σκανδάλη εκτοξεύεται και μία χρωμόσφαιρα.

Μάσκα

Η ασφάλεια σας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα μας. Οι μάσκες μας διαθέτουν ιμάντα που ασφαλίζει την μάσκα στο πρόσωπο του παίκτη που την καθιστή αδύνατη να βγει από το πρόσωπό του μόνο εάν ο ίδιος δεν το επιθυμεί. Επιπρόσθετα διατίθεται σε δύο χρωματισμούς ώστε να γίνεται ευδιάκριτος ο διαχωρισμός των ομάδων.

Καθαριότητα και Υγιεινή

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η καθαριότητα του εξοπλισμού. Η τήρηση των κανόνων υγιεινής μετά από κάθε χρήση τους προκειμένου να παραδοθεί στον νέο χρήστη άρτια, γίνεται στον πληρέστερο βαθμό.

Γίνεται αναβάθμιση του εξοπλισμού;

Και βέβαια! Ενημερωνόμαστε ανελλιπώς για οποιοδήποτε καινούργιο προϊόν δημιουργείται και αφορά τον εξοπλισμό μας. Οι 100% βιοδιασπώμενες, μη τοξικές με χρώματα νερού σφαίρες καθώς και ο συγκεκριμένος τύπος μαρκαδόρων αποτελούν την απόδειξη της ανελλιπούς αναβάθμισής μας.

 

apomimi1

paintball

party2

hpbl

argonauts

vraveio rec175

vraveio speed175